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INTERPRETATION OF REGULATION T

To National Securities Exchanges in the
Second Federal Reserve District:

For your information I quote below the text of a telegram which I have received

today from, the Federal Eeserve Board:

Ruling No. 33 Interpreting Regulation T.

In reply to certain inquiries as to whether cash or securities may be with-
drawn from designated old accounts on and after November 15, 1934, the Federal
Reserve Board points out that the third proviso of section 7(a) of Regulation T
is by its terms applicable only to withdrawals made prior to that date. Accord-
ingly the Board rules that: (1) on and after November 15, 1934, securities may
be withdrawn from a designated old account to any extent not forbidden by
section 4 of the regulation; and (2) on and after November 15, 1934, cash may
not be withdrawn from a designated old account, whether restricted or unre-
stricted, if such withdrawal results in an increase in the adjusted debit balance
of the account in violation of the second proviso of section 7(a) of the regulation
or is forbidden by section 4 of the regulation.

Additional copies of this circular will be furnished upon request.

J. H. CASE,

Federal Reserve Agent.
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